Door Ineke Vos op 27 februari 2014

PvdA wil gastvrij strand (jaarrond)

Betaald parkeren op het strand is al jaren een doorn in het oog van de PvdA. Al lang wordt er gezocht naar een parkeerregime waar we allemaal tevreden over kunnen zijn. Helaas staat het bestuur op het standpunt dat er betaald moet worden. De PvdA vindt dat met de start van de gebiedscommissie maar gelijk duidelijk moet zijn.

De PvdA wil gratis introduceren voor de bezoeker van ons mooie strand.
Lijsttrekker Ineke Vos van de PvdA: ‘Laten we nu in een klap de kosten van het parkeersysteem  (slagbomen) afboeken. Dit kan prima gefinancierd worden uit ons overschot. Dan hebben we de wens van onze bewoners, de bezoekers en ondernemers gehonoreerd en gelijk een zeer toegankelijker strand gemaakt. Ook voor mensen met een kleine beurs.’

De klacht dat een kopje koffie drinken wel erg duur is of lekker even naar het strand op met oma/opa, wordt dan weer een stukje makkelijker.

Ineke Vos vervolgt: ‘Ook voor de ondernemers is het een stuk leuker, i.p.v. euro’s in de slagboom, besteedt men het geld nu mogelijk aan een kopje koffie.’

Ook bij de lijsstrekker van de VVD horen wij deze geluiden. Gratis parkeren aan het strand is ook voor de VVD een belangrijk item. Wat zou het een mooi eerste gebiedscommissie-voorstel zijn als we dit voor elkaar zouden krijgen.

Ineke Vos

Ineke Vos

Ik ben geboren in Dordrecht en heb twee meiden van 25 en 27 jaar oud. Ik zit inmiddels al 18 jaar in de politiek en die jaren zijn omgevlogen. Gek is dat eigenlijk! ‘Politiek heeft een stoffig imago en daardoor houd je het zo lang uit’, wordt er vaak gezegd. Voor mij geldt dat zeker niet.

Meer over Ineke Vos