Door Ineke Vos op 5 november 2014

Wethouder komt praten over Hoekse badje

Vanmorgen komt wethouder Visser naar Hoek van Holland om te praten over het Hoekse badje. Zoals iedereen weet wordt dit met sluiting bedreigd. Iets dat natuurlijk totaal onwenselijk is.

Wie heeft er niet zelf gezwommen en neemt er nu niet de kinders en kleinkinderen mee naar toe voor heerlijk zomers plezier?
Dat er een zwembad moet blijven is duidelijk, maar wat mij betreft gaat dit niet ver genoeg. We willen immers toeristisch en economisch meer. We willen een jaarrondbadplaats worden. Daar kan een overdekt zwembad niet ontbreken, vind ik. Juist nu er ruimte is met de komst van Landall naar Hoek van Holland en de eventuele verzelfstandiging van het recreatieoord liggen er kansen!

Hoek van Holland zonder zwembad is iets dat we niet moeten willen. Maak van deze dwaling een kansrijke. Ga de uitdaging en onderhandelingen aan!
Als het aan de PvdA ligt zwemmen we hier over een aantal jaren nog steeds in een zwembad en wat mij betreft overdekt.

Ineke Vos( PvdA)
Gebiedscommissie HvH

Ineke Vos

Ineke Vos

Ik ben geboren in Dordrecht en heb twee meiden van 25 en 27 jaar oud. Ik zit inmiddels al 18 jaar in de politiek en die jaren zijn omgevlogen. Gek is dat eigenlijk! ‘Politiek heeft een stoffig imago en daardoor houd je het zo lang uit’, wordt er vaak gezegd. Voor mij geldt dat zeker niet.

Meer over Ineke Vos