Wethouder sport verwijst besluit wethouder vorige coalitie over multifunctioneel voetbal/rugbyveld naar de prullenbak.

Door Ton van Anraad op 1 november 2018

Wat geweldig toch dat de voetbalvereniging HVC10 en de rugbyvereniging The Hookers zo goed met elkaar samenwerken. Dit is het mooiste bewijs dat wanneer je de samenwerking zoekt je over het algemeen je doel bereikt. (Twee dedicated velden)

Fijn ook dat wij als PvdA Hoek van Holland samen met de fractie PvdA Rotterdam (Co bedankt) en alle andere partijen in Hoek van Holland hebben mogen bijdrage aan dit, voor de beide verenigingen, uitstekende resultaat. Ook hier werkt het dus samenwerken!

Het is goed te weten dat er een wethouder sport in Rotterdam zit die goed naar argumenten luistert, hoor wederhoor toepast en vervolgens een weloverwogen besluit neemt. Er is moed voor nodig om zo’n eerder genomen besluit te herroepen.  Sven Prima gedaan!

Goede groet,
Ineke Vos en Ton van Anraad

Ton van Anraad

Ton van Anraad

Ik ben Ton van Anraad en 66 jaar. Ik ben getrouwd met Annemiek en wij hebben 2 zoons een geweldige schoondochter en 3 prachtige kleinzoons. Voor mijn pensionering werkte ik bij Prorail in de functie van accountmanager/senior adviseur. Bestuurlijk/maatschappelijk actief in: – Sectorraad FNV; – Bedrijfskadergroep FNV spoor; – Denktank FNV/ministerie I&M; (spoormobiliteit van goederen

Meer over Ton van Anraad